

FINAL ANNUAL EVENT

Date: April 23rd to 25th, 2024

Location: Pullman Hotel, Bucarest (Romania)

Day 1 – Tuesday 23 rd April			
Introduction			
09.00-09.30	Welcoming and introduction		
Plenary Session			
09.30-12.00	Main achievement and concrete examples of how EURAD helped Member States Roundtable with Member States representatives, WMO, TSO and RE representatives Including break 30 min		
Lunch – 1 hour 30 min			
13.30-15.30	Students' session		
Break – 30 min			
16.00-17.00	Spotlight on cutting-edge science – 10/15 min slots on technical achievements within EURAD		
	Networking game / Social dinner		

Day 2 – Wednesday 24 th April				
Ensure the sustainability of the knowledge (organisations, Member States, generations)				
09.00-11.30	Key conclusion from WP11, WP12 and WP13 (30 min each)			
	30 min for interactions			
	30 min for break			
Lunch – 1 hour 30 min				

FINAL ANNUAL EVENT Detailed agenda

13.00-14.00	Spotlight on cutting-edge science- – 10/15 min slots on technical achievements within EURAD			
Foster mutual understanding and trust				
14.00-15.10	Key conclusion from WP9 and WP10 (30 min each)			
	Key conclusion from ICS activities (10 min)			
	30 min for interactions			
Break – 30 min				
Complement the national programmes				
15.40-16.20	Key conclusions from 1 R&D WP – 20 min 20 min for interactions			
16.20-17.00	Key conclusions from 1 R&D WP – 20 min 20 min for interactions			
17.00-17.40	Key conclusions from 1 R&D WP – 20 min 20 min for interactions			
Break – 20 min				
18.00-19.00	Poster session with WPs			

Day 3 – Thursday 25 th April				
Complement the national programmes				
09.00-09.40	Key conclusions from 1 R&D WP – 20 min 20 min for interactions			
09.40-10.20	Key conclusions from 1 R&D WP – 20 min 20 min for interactions			
Break – 30 min				
10.50-11.30	Key conclusions from 1 R&D WP – 20 min 20 min for interactions			
11.30-12.10	Key conclusions from 1 R&D WP – 20 min 20 min for interactions			
Lunch - 1 hour 30 min				
13.40-14.20	Key conclusions from 1 R&D WP – 20 min 20 min for interactions			
14.20-15.00	Key conclusions from 1 R&D WP – 20 min 20 min for interactions			



2

FINAL ANNUAL EVENT Detailed agenda

15.30-16.10	Key conclusions from 1 R&D WP – 20 min 20 min for interactions	
16.10-16.50	Overall scientific outcomes and conclusion	



3