Webinarium dot. współpracy EU-USA w zakresie 5G, Big Data i IoT/CPS | Krajowy Punkt Kontaktowy
PROGRAMÓW BADAWCZYCH UE
<< Sie 2018 >>
pwścpsn
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Mapa niedostępna

Data/Czas / Date/Time: 16/05/2018
16:00 - 18:00

Kategorie tematyczne / Thematic categories:

Rodzaj wydarzenia / Type of event:

Organizator / Organizer: PICASSO project

Europejski projekt PICASSO finansowany z Programu H2020, organizuje webinarium dotyczące możliwości współpracy między UE a USA w zakresie sieci 5G, Big Data i IoT/CPS w ramach programu Horyzont 2020.

Webinarium odbędzie się 16 maja br.

  • 16th May 2018 – Internet of Things (IoT) and Cyber-physical Systems (CPS): 2 p.m. UTC/ 4 p.m. CEST/ 10.00 a.m. EST – Register here: https://goo.gl/V9P6Go

PICASSO to projekt mający na celu wzmocnienie współpracy w obszarze ICT między UE i USA w kluczowych technologiach związanych z wyzwaniami społecznymi – sieci 5G, Big Data, internetu rzeczy/ systemów cyber-fizycznych oraz wspieranie dialogu polityki UE-USA w zakresie ICT.

 


Podziel się tą wiadomością z innymi:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone